Niinkuin monet jo ehkä arvasivatkin, niin meidän kevään jumpat on nyt jumpattu ja kausi päättyi tänä vuonna vähän aikaisemmin. Porin kaupunki on perunut salivuorot toukokuun loppuun, ja vallitsevan tilanteen ja suositusten mukaan emme jumppia halua edes järjestää. Harkinnassa on vielä ulkona pidettävät kesäjumpat, katsotaan niitä tilanteen mukaan sitten kun niiden aika on. Nämä kesäjumpat voisivat sisältyä kausimaksuihin.

Myös kevätnäytös on tältä vuodelta peruttu. Olemme äärimmäisen onnellisia siitä, että päätimme pitkän tauon jälkeen järjestää tällä kaudella joulujuhlan ja lapset pääsivät esiintymään edes kerran. 

Toivottavasti syksyllä päästään taas kiinni normaaliin jumppa-arkeen ja sitä ennen, pitäkää mieli ja keho virkeinä! :) Kevät tulee ja ulkona on vaikka mitä mahdollisuuksia! 

Nyt olisi myös hyvä hetki tukea paikallisia pieniä yrittäjiä, Noormarkun Sykkeellä on yheistyökumppaneita joilta jäsenet saavat myös vähän alennusta. Kurkkaa nämä jäsenedut jos kiinnostaa: https://www.noormarkunsyke.fi/index.php/noonv/jaesentuotteet

Aurinkoista kevättä!